Tiriamasis darbas: „Šiuolaikinių valgymo įpročių stebėsena iš dizaino perspektyvos ir patirčių gerinimas”. Kūrybinis darbas: „Valgymo potyriai: stalo atributų dizainas”
Vilniaus dailės akademija
Darbo vadovai: doc. Mantas Lesauskas, doc. Julija Mazūrienė
Stalo atributas -jungtis tarp maisto ir valgytojo, kurianti poveikį valgymo potyriui ir valgymo elgesiui. Indo formos išraiška, atsakinga už valgymo patirtį, kartu formuoja erdvę edukacijai -koordinuojamas valgymo elgesys, siekiant tvirtinti valgymo dėmesingumą, kreipti dėmesį į maisto pasirinkimus bei kiekį. Šis potyris valgymo procesuose susijęs ne tik su valgymo malonumais, tačiau ir platesnių valgymo prasmių ieškojimu, tai -tvarios maisto sistemos vizijos dalis, kuri prasideda nuo stalo ir pasirinkimo „ką, kaip ir kodėl” valgome.
Dizaino objektų seriją sudaro septyni skirtingi stalo atributai: indas vandeniui, uogoms, daržovėms, kiaušiniams, jūros gėrybėms, mėsai irdesertui.










