Tiriamasis darbas: „Šiuolaikinių valgymo įpročių stebėsena iš dizaino perspektyvos ir patirčių gerinimas”. Kūrybinis darbas: „Valgymo potyriai: stalo atributų dizainas”
Stalo atributas -jungtis tarp maisto ir valgytojo, kurianti poveikį valgymo potyriui ir valgymo elgesiui. Indo formos išraiška, atsakinga už valgymo patirtį, kartu formuoja erdvę edukacijai -koordinuojamas valgymo elgesys, siekiant tvirtinti valgymo dėmesingumą, kreipti dėmesį į maisto pasirinkimus bei kiekį. Šis potyris valgymo procesuose susijęs ne tik su valgymo malonumais, tačiau ir platesnių valgymo prasmių ieškojimu, tai -tvarios maisto sistemos vizijos dalis, kuri prasideda nuo stalo ir pasirinkimo „ką, kaip ir kodėl” valgome.
Dizaino objektų seriją sudaro septyni skirtingi stalo atributai: indas vandeniui, uogoms, daržovėms, kiaušiniams, jūros gėrybėms, mėsai irdesertui.
Mes naudojame slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba toliau tęsdami naršymą svetainėje Jūs sutinkate su slapukų įdiegimu ir naudojimu. Savo sutikimą galėsite atšaukti bet kuriuo metu, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.SutinkuSlapukų politika